Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، عکاسان استرالیایی، جیکوب ولاتکو از نیو ساوت ولز و کریستین بومن از کوئینزلند، پیش از طلوع آفتاب بیدار شدند تا از بارش شهابی اتا آکوارید عکاسی کنند. ساکنان نیم‌کره جنوبی زمین از بهترین موقعیت برای رصد این بارش شهابی بهره می‌برند، با این حال، بارش شهابی اتا آکوارید برای ساکنان آمریکا و نیم‌کره شمالی نیز قابل رصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ستاره دنباله‌دار هالی فقط هر ۷۶ سال از قسمت منظومه شمسی ما بازدید می‌کند، اما مدار طولانی آن به نپتون و پشت آن دنباله‌ای دائمی از گرد و غبار دارد. دو بار در سال، زمین از این مسیر غبارآلود هالی عبور می‌کند. اولین بارش شهابی سالانه از هالی، اتا آکوارید (اتا دلوی) نامیده می‌شود و بهترین موقعیت برای رصد آن نیمکره جنوبی است. این ذرات فقط به اندازه یک دانه ماسه هستند، اما سرعت بالای آنها ردهای درخشان در آسمان ایجاد می‌کند. ذرات گرد و غبار دیده شده در آسمان استرالیا در چند روز اخیر، به احتمال زیاد هزاران سال پیش از دنباله‌دار هالی جدا شده‌اند. در ماه اکتبر، زمین دوباره از مسیر گرد و غبار هالی عبور می‌کند و این بارش شهابی در اکتبر، اریونید نام دارد. 

کد خبر 508909 برچسب‌ها عکس - عکاس فیزیک ستاره‌ای (اختر فیزیک) نجوم - سیاره - ستاره هنر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: عکس عکاس نجوم سیاره ستاره هنر بارش شهابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسمان نیمه ابری در گلستان/ بارش پراکنده در ارتفاعات

سمیه ملاحی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مطابق الگوهای هواشناسی به واسطه نفوذ امواج کم دامنه امروز آسمانی نیمه ابری خواهیم داشت.

وی افزود: برای پنج شنبه کاهش نسبی دما و در ارتفاعات بارش پراکنده و رعدوبرق پیش بینی می شود.

کارشناس هواشناسی استان گلستان گفت: با افزایش فعالیت این سامانه از اواخر وقت جمعه تا عصر شنبه رگبار و رعدوبرق و کاهش دما مورد انتظار است.

وی دمای حداقل صبح امروز گرگان را ۱۳ درجه اعلام کرد و افزود: پیش بینی می شود حداکثر دمای امروز گرگان به ۲۷ درجه برسد.

کد خبر 6093916

دیگر خبرها

  • آسمان کشور روز یکشنبه آرام می‌ شود
  • بارش‌های سیل‌آسا در یزد/ آسمان یزد بارانی است + فیلم
  • باران و تگرگ آسمان قزوین را فرامی‌گیرد
  • آسمان قم امروز و فردا ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت بارانی است
  • باران بهاری از فردا در استان قزوین
  • چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟
  • آسمان قم فردا پنجشنبه در برخی ساعات بارانی می شود
  • آسمان نیمه ابری در گلستان/ بارش پراکنده در ارتفاعات
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • پیش بینی بارش های رگباری برای آسمان زنجان